5 veckor gammal

2012-02-07 @ 13:06:40

Lilla älsklingen blir 5 veckor idag. Tiden går så fort! Det gäller att ta vara på varje sekund! Efter en förmiddag med i stort sett konstant amning, har Neda nu deckat på vår säng. Så nu är klockan 13 och jag har precis dukat undan frukosten. Otroligt vad allt tar tid när man har en liten bebis! Nu är vi i alla fall redo att gå ut i det fina vädret och möta upp Ann-Marie på stan.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Idag blir min lilla älskling 2 veckor =)



Vad härligt avslappnad hon ser ut på bilden, helt underbart.



Jag försöker att njuta så mycket som möjligt av den här tiden men jag längtar verkligen efter att kunna få mera rutin i sakerna. Just nu kan Neo sova allt från 15 minuter till 3 timmar, amma i 15 minuter till 3-4 timmar, samt ha helt vakna perioder nån gång utspritt under dagen. Jag har lite problem att hantera den här ovissheten, inte vet om jag kan hoppa in i duschen eller ställa mig och laga middag. Jag har ju iofs ingen aning om det blir bättre med tiden men jag hoppas det.

2012-02-07 @ 19:53:13
Postat av: Elina

Jag känner verkligen igen mig i det där! När man tror att man börjar få rutin på saker och ting så upptäcker man att det bara var tillfälligt.. Alla säger ju att det blir bättre med rutiner och sömn, så det är väl bara att lita på det :) Tiden går så snabbt så det gäller att ta vara på det fina i denna perioden!

2012-02-08 @ 11:17:04
URL: http://embry.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback