Första badet

2012-01-10 @ 16:37:59

Idag fyller Lillan en vecka gammal och det firar vi med premiärbadet. Lillan tyckte dock inte riktigt om det, men det kommer säkert, efter ett antal bad kommer hon säkert att älska det. Inte konstigt att hon reagerar när det är en helt ny upplevelse som hon aldrig varit med om förut.

Pappa badar Lillan


Det tog ett tag innan hon lugnade sig, men när ny blöja och kläder var på var hon lika nöjd som vanligt igen. Det får nog bli ett bad i övermorgon igen. Det var nämligen lite svårt att tvätta i alla väck när hon var smått hysterisk. Sen tror jag att vi bara ska bada henne 1-2 gånger i veckan nu i början när hon bara ammar och inte kladdar ner sig så mycket.

Lillan blir trokad av mamma


Imorgon kommer Lillans farmor och hälsar på för första gången, som förmodligen kommer att stanna några dagar. Tur att farmor är pensionär nu, då det finns stor risk för sömnstörningar här ;) Hoppas Lillan håller sig relativt lugn på nätterna nu så att vi inte är helt slut på dagarna när vi har gäster.

Kommentarer
Postat av: Helena

Vi badar fortfarande Alicia bara en gång i veckan. Ibland kanske vi gör det någon gång mer då hon börjat prova mat, annars tycker jag det räcker med en gång. Tar lite våthanddukar och sådär och tvättar annars med=)

2012-01-10 @ 18:13:43
URL: http://halajna.blogg.se/
Postat av: Elina

Ja, det låter smart. Bebisarnas hud mår nog bäst av att inte bada så ofta. Hur gammal är Alicia nu, 5 månader typ? Hade varit kul att ta en fika sen när jag kommit in i vardagen lite mer :)

2012-01-10 @ 18:50:07
URL: http://embry.blogg.se/
Postat av: Anonym

precis!!

Alicia blir 5 månader den 20 jan! Ja absolut, min vän Mia har en liten Allie på snart 2 månader.. kan ju ordna en babisträff:)

2012-01-10 @ 20:10:48
URL: http://halajna.blogg.se/
Postat av: Elina

Åh hon börjar ju bli en stor flicka nu! Hade varit jättekul med en liten bebisträff :)

2012-01-11 @ 03:27:57
URL: http://embry.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback