Mys på balkongen

2012-05-24 @ 19:25:29

Efter en härlig middag på balkongen sitter nu Björn och matar Neda med flaska (utan några problem!). Jag sitter kvar på balkongen och njuter av solen med ett glas vin i handen. Detta fungerar ju hur bra som helst! Det är inte så att jag vill sluta amma än, men det är skönt om vi kan byta ut sista målet till flaska. Målet är att amma till hon är sex månader, men jag tror nog jag kommer att amma lite längre, i alla fall på typ natten och morgonen.


Kommentarer
Postat av: Mormor o mamma

Så nöjd gulletjejen ser ut!!! Gillar att mysa med nallepappa!

2012-05-24 @ 22:19:03
Postat av: Emelie

Härligt att ni hittade en ersättning Neda tyckte om, jag tycker det är guldvärt att sambon kan ta en matning ibland.



Jag blir så inspirerad av att Neda kan sova i egen säng och rum så i går var första gången för Neo att testa detta, och det gick förvånansvärt bra. Vi har fortfarande svårt att få honom att sova för natten när vi vill men det är bara att kämpa på. Vid 8 imorse gick jag och väckte honom och då hade jag ammat 2ggr under natten och vi var upp och satte in nappen 1ggr, helt otroligt. Tyckte han sov bättre i eget rum än i vårt, vi stör inte honom och han stör inte oss.

2012-05-26 @ 10:10:03
Postat av: Elina- mamma till Neda

Vad underbart att höra att det fungerade så bra, Emelie! Ja jag tror både barn och föräldrar mår bäst av att sova i separata rum. Hoppas det fortsätter på rätt håll!

2012-05-27 @ 19:47:17
URL: http://elinasworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback