Nytt datum

2011-12-22 @ 19:31:12

Denna dagen känns minst sagt händelserik. Efter en hel del funderande har jag och älsklingen nu bestämt oss och fått ett nytt datum för kejsarsnittet. Det magiska datumet är 3 januari. Dels känner vi att det är roligare för Lillan att fylla år i januari istället för december, och dels har vi förstått efter en del googlande att det är bra för bebisen att stanna inne så nära beräknat förlossningsdatum (6 januari) som möjligt. I och med att hon ligger lite under medel i vikt tycker vi att det är bättre att hon får baka till sig lite till innan hon kommer ut. Nu hoppas vi bara att Lillan inte vill komma ut innan den 3:e. Och om så är fallet så är inte det hela värden heller, då blir det bara ett akut planerat snitt istället. Självklart är risken att hon kommer innan det planerade snittet större nu när det bara är tre dagar innan beräknat förlossningsdatum jämfört med 8 dagar som det var tänkt från början. Men jag tycker att det känns jättebra med det nya datumet i alla fall :)

Idag var vi ju också hos barnmorskan på MVC. Allt såg bra ut med bebisen och mig. Och i och med att kejsarsnittet nu är framflyttat så fick vi ytterligare en tid till barnmorskan innan snittet så att det inte blir för långt emellan.

Nu är vi i alla fall i Gislövs Läge hos mamma och pappa, och jag ska inte göra många knop nu de kommande 12 dagarna - allt för att Lillan inte ska komma ut i förtid. Ska bli mysigt att ha en riktigt lugn jul och nyår.

Kommentarer
Postat av: Annie

åhh, det blev ett nytt datum =) Då får vi alla längta lite längre efter lillan!! God Jul till dig och Björn!!

2011-12-23 @ 18:09:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback