Bröllopsplaner

2012-08-09 @ 09:08:05

Jag och min sambo har varit förlovade sedan 25 februari och nu har vi äntligen satt ett datum för vårt bröllop - den 24 november blir det. Jag har - till skillnad från många andra - alltid drömt om ett litet intimt bröllop. Och så kommer det bli. Tanken just nu är att vi bara kommer att bjuda den allra närmsta släkten, såsom våra föräldrar, syskon och deras familjer.
 
Vi är fortfarande i planeringsfasen, men just nu ser det ut som om vi kommer att vigas borgerligt på vår nya tomt på Senoren i Karlskrona. Tomten är ju enorm, men jag tror vi har hittat den rätta platsen på tomten - under en ek uppe på en bergsknall som ligger i ena kantan av tomten och ger en fin utsikt. Efter vigseln tänkte vi att vi skulle äta på någon mysigt restaurang i eller nära Karlskrona. Problemet med det är att vi inte riktigt känner till någon mysig gourmetrestaurang i området. Men det ska undersökas djupare. 
 
Något som vi däremot i stort sett är helt säkra på är bröllopsresan. Den kommer att gå till Kap Verde-öarna. Vi har hittat ett fint hotell genom Fritidsresor som heter Blue Village Exotic - Riu Karamboa som ligger på ön Boavista nära staden Sal Rei. Det är ett hotell som verkar ha allt. Till och med en pool för de allra minsta som har solskydd, vilket är toppen då lillan kommer att följa med på resan. Här är ett urval av bilder från hotellet.
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Åhhh så roligt ;) och vad underbart resmål, vi ska oxå på långresa men har inte bestämt var någonstans än. Kramar!

2012-08-09 @ 22:07:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback