Känner mig bortskämd

2012-08-10 @ 09:39:03

Ytterligare ett rekord i natt sömn - inatt sov lilla sötnosen nästan tolv timmar utan uppehåll. Jag känner mig så bortskämd och ovan vid detta! Det känns nästan för bra för att vara sant. Men så ska jag inte tänka. Jag ska njuta av det istället. Även förmiddagsluren har blivit betydligt längre; igår hela två och en halv timme! Slutsats: Neda behöver mycket sömn för tillfället.

Nu är vi på väg ner till stan för att köpa present till kusin Tilde som fyller 1 år idag och är det kalasdags.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gud vad härligt det låter med sömnen, det är ni värda efter denna tid. Skulle också vilja att Neos sömn stabiliserades något. Han sover ca 10-12 timmar per natt men får en flaska mat under natten. Men han vaknar upp rätt ofta, det varierar ju mellan nätterna men ibland är man säkert uppe ca 10 ggr och lägger han tillrätta i sängen och det tar ju på krafterna också. Han är verkligen en vilde i sängen, rullar runt och ålar sig.

Har inte lyckats få han att ta en hel vällingflaska än, han dricker ca halva och sen vägrar han. Sen blandar vi i lite ersättning och då klunkar han i sig. Vilken välling använder ni? Skulle gärna veta vilken flaska ni har också, vet inte om han har problem med den för vällingen är ju tjockare än ersättningen?

Svar: Ja det låter jobbigt för dig. Om du blandar i välling måste du med största sannolikhet byta pip på flaskan, det är ju tjockare vätska. Vi använder en flaska från Esska, finns i okila färger med djur på, vår är till exempel rosa med giraffer på. Sen har vi köpt en separat pip från esska som har en skåra i sig som är till för fullkornsvälling. Ibörjan tog inte Neda heller flaskan, men vi tvingade nästan in den i munnen och när hon väl började suga på den drack hon nästan upp hela. Och efter en vecka gapar hon när man nu tar flaska mot henne. Vi använde Sempers välling från 6 månader, på kvällen använder vi den blå "natti natti"-vällingen och på morgonen den vanliga som är i röd förpackning. Hoppas Neo lär sig gilla välling snart och att du får sova! Kram
Elina

2012-08-10 @ 19:56:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback